Είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς διάδοχος του Μάικλ Τζόρνταν; - Ο King οδήγησε τους Χιτ στο repeat [βίντεο] - iefimerida.gr

Είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς διάδοχος του Μάικλ Τζόρνταν; - Ο King οδήγησε τους Χιτ στο repeat [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη μέρα που σταμάτησε το μπάσκετ ο Μάικλ Τζόρνταν, ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ όλων των εποχών, το μόνιμο ερώτημα είναι αν θα υπάρξει διάδοχος. Ερώτημα που – όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις – έχει διχάσει τον κόσμο του αθλητισμού. Είναι ο Κόμπε Μπράιαντ το... νόθο παιδί του Air Jordan; Η μήπως είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς;

Αν ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ δεν ήταν τόσο ιδιαίτερη προσωπικότητα και δεν είχε δημιουργήσει αρκετές αντιπάθειες στο ξεκίνημα της καριέρας του, οι περισσότεροι θα απαντούσαν πως, ναι αυτός είναι ο διάδοχος. Ο Τζέιμς, όμως, είναι από τις περιπτώσεις παικτών που λατρεύεις να μισείς. Που περιμένεις το πρώτο τους λάθος για να τους κριτικάρεις με συνειδητή εμπάθεια.

Είναι; Η μήπως ήταν; Τα κατορθώματά του με τους Χιτ έδιωξαν από πάνω του την αφελή στάμπα του λούζερ. Πήρε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και πλέον πάει για το three peat. Ενα ακόμα βήμα προς την... Τζορντανοποίηση αν μας επιτραπεί ο αδόκιμος όρος.

Είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς διάδοχος του Μάικλ Τζόρνταν; - Ο King οδήγησε τους Χιτ στο repeat [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι εμφανίσεις του με τους πρωταθλητές ανάγκασαν ακόμα και τους ορκισμένους εχθρούς του να παραδεχτούν την τεράστια αξία του. Να υποκλιθούν μπροστά στον Βασιλιά όπως είναι το παρατσούκλι του. Τον Βασιλιά που στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν σημείωσε 37 πόντους. Τον Βασιλιά που ευστόχησε στο λεγόμενο title shot λίγο πριν το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν 90-88 κι έκανε τον τεράστιο Τιμ Ντάνκαν να δηλώνει πως θα έχει εφιάλτες μια ζωή για το δικό εύκολο χαμένο σουτ που θα είχε κάνει το 90-90.

Ο κόσμος δικαίως βρίσκεται στα πόδια του Λεμπρον Τζέιμς. Μπορεί να μην είναι ο Τζόρνταν (ακόμα), μπορεί να μην είναι «ό,τι πιο τρομακτικό μετά τον Θεό», όπως δήλωσε ο Τζορτζ Χιλ των Ιντιάνα Πέισερς μετά τους τελικούς της Ανατολής, αλλά, ναι, δείχνει πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς διάδοχος του Μάικλ Τζόρνταν; - Ο King οδήγησε τους Χιτ στο repeat [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ