Δεν θα υπάρχει συνάντηση Βενιζέλου Σαμαρά ως τη Δευτέρα - Μίλησαν στο τηλέφωνο - iefimerida.gr

Δεν θα υπάρχει συνάντηση Βενιζέλου Σαμαρά ως τη Δευτέρα - Μίλησαν στο τηλέφωνο

Δεν θα υπάρχει συνάντηση Βενιζέλου Σαμαρά ως τη Δευτέρα - Μίλησαν στο τηλέφωνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστέλλονται οι πολιτικές εξελίξεις τουλάχιστον έως τη Δευτέρα, καθώς έως τότε δεν θα υπάρξει καμία συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Λίγο πριν το μεσημέρι και μόλις έγινε γνωστή η επίσημη εισήγηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας για αποχώρηση από την κυβέρνηση, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου.

Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της επικοινωνίας καθώς και οι δύο πλευρές τηρούν ακόμη τον «όρκο σιωπής» σχετικά με τις λεπτομέρειες των μεταξύ τους συνομιλιών που είχαν δώσει στις αρχές της εβδομάδας.

Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι αναχωρεί εντός της ημέρας για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει έως και τη Δευτέρα λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Ετσι, ανεξαρτήτως του αν γίνεται κάποια προεργασία επί της νέας προγραμματικής κυβερνητικής συμφωνίας που θα «προσυπογράψουν» οι δυο πολιτικοί αρχηγοί, δεν αναμένεται συνάντηση και άρα απτές πολιτικές εξελίξεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ