Τα έψαλε στους στενούς συνεργάτες του ο Σαμαράς - Σταμάτης: Οι διαρροές φταίνε, πρόεδρε - Μουρούτης: Εμένα εννοείς; - iefimerida.gr

Τα έψαλε στους στενούς συνεργάτες του ο Σαμαράς - Σταμάτης: Οι διαρροές φταίνε, πρόεδρε - Μουρούτης: Εμένα εννοείς;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς που έγιναν από τον πυρήνα των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά στο θέμα της ΕΡΤ. Εξ ου και το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός τούς κάλεσε όλους στο γραφείο του.

Παρόντες οι Δημήτρης Σταμάτης, Τάκης Μπαλτάκος, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιώργος Μουρούτης και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστας Μπούρας. Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων ο Αντώνης Σαμαράς ήταν έξαλλος και τους τα έψαλε, διότι «οι χειρισμοί τους τον εξέθεσαν».

«Πρόεδρε, οι διαρροές ήταν το πρόβλημα, όχι ο χειρισμός», αντέτεινε ο κ. Σταμάτης. Την επισήμανση του υπουργού Επικρατείας την πήρε προσωπικά ο Γιώργος Μουρούτης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. «Εμένα εννοείς;», του είπε και αποχώρησε προσβεβλημένος.

Στη συνέχεια, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, έκανε σχόλια στο twitter, πανηγυρίζοντας για το ότι ο συνδυασμός του απερχόμενου προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη τερμάτισε δεύτερος στις εκλογές της Ενωσης και κατόπιν μπήκε στο αεροπλάνο και συνόδευσε τον πρωθυπουργό στη Βιέννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ