H τελευταία φωτογραφία του Τόνι Σοπράνο - 40 λεπτά πάλεψαν οι γιατροί να τον σώσουν [εικόνες] - iefimerida.gr

H τελευταία φωτογραφία του Τόνι Σοπράνο - 40 λεπτά πάλεψαν οι γιατροί να τον σώσουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία που δείχνει τον 51χρονο Τζέιμς Γκαντολφίνι να απολαμβάνει το δείπνο του στο εστιατόριο Sabatini εικάζεται ότι είναι η τελευταία της ζωής του. Ενώ σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια και όλες οι λεπτομέρειες της τραγικής νύχτας.

Ήταν ο 13χρονος γιος του Γκαντολφίνι (από τον πρώτο του γάμο) που βρήκε, γύρω στις 10 το βράδυ, τον πατέρα του να κείτεται στο πάτωμα του μπάνιου της πολυτελούς σουίτας τους στο πεντάστερο hotel boscolo.

H τελευταία φωτογραφία του Τόνι Σοπράνο - 40 λεπτά πάλεψαν οι γιατροί να τον σώσουν [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Οι δυο τους, που ταξίδεψαν στην Ιταλία με αφορμή ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στην Σικελία στο οποίο θα έδινε το παρών, είχαν μόλις γυρίσει από δείπνο στην γειτονική πλατεία.

Εκεί όπου τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία και όπου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Τζέιμς ήταν σε πολύ καλή διάθεση, απολαμβάνοντας το φαγητό του και την μαγική ατμόσφαιρα με τους πλανόδιους ζογκλέρ και μάγους.

H τελευταία φωτογραφία του Τόνι Σοπράνο - 40 λεπτά πάλεψαν οι γιατροί να τον σώσουν [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η reception του ξενοδοχείου κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο που έφθασε σε χρόνο dt από το Policlinico Umberto I hospital. Μόνο που όταν έφθασε πια στο νοσοκομείο ήταν ήδη κλινικά νεκρός.

H τελευταία φωτογραφία του Τόνι Σοπράνο - 40 λεπτά πάλεψαν οι γιατροί να τον σώσουν [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Οι γιατροί στην εντατική μονάδα πάλεψαν 40 λεπτά κάνοντάς του μασάζ στην καρδιά και ότι άλλο ήταν απαραίτητο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η αυτοψία αναμένεται να γίνει σήμερα.

Σύμφωνα πάντως με τον στενό του φίλο, Μάικ Σάλιβαν, «Όταν γύρισαν πίσω στο ξενοδοχείο ο Τζέιμς πήγε στην τουαλέτα. Και κάτι έγινε εκεί μέσα. Η αδελφή του επιμένει πως ήταν ζωντανός όταν τον έβαλαν στο ασθενοφόρο».

Πέρα από το βάρος του, ο Γκαντολφίνι είχε ένα βεβαρυμένο ιατρικό παρελθόν εξαιτίας χρήσης ναρκωτικών και αλκόολ. Τουλάχιστον αυτό ισχυριζόταν στην αίτηση διαζυγίου η πρώτη του γυναίκα με την οποία χώρισε το 2002 μετά από τρία χρόνια γάμου.

H τελευταία φωτογραφία του Τόνι Σοπράνο - 40 λεπτά πάλεψαν οι γιατροί να τον σώσουν [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Εκείνη που επίσης δήλωσε ότι ο Γκαντολφίνι συχνά έριχνε γροθιές στον εαυτό του από αηδία. Κάτι που επιβεβαιώνει και ρεπορτάζ του GQ που επισήμανε ότι οι συμπρωταγωνιστές του στο Sopranos συχνά τον έβλεπαν να βρίζει τον εαυτό του αηδιασμένος με την απόδοσή του και να χτυπάει τον εαυτό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

H τελευταία φωτογραφία του Τόνι Σοπράνο - 40 λεπτά πάλεψαν οι γιατροί να τον σώσουν [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Πριν παντρευτεί την 2η γυναίκα του, το μοντέλο Ντέμπορα Λιν (που του χάρισε μια κόρη τον περασμένο Οκτώβριο) είχε κάνει σύντομες σχέσεις με αρκετές γυναίκες. Μεταξύ των οποίων και μια στρίπερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ