Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Ιουνίου

Το ζώδιο των διδύμων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αρχίζει μια καλύτερη περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Ενώ αντίθετα αν πρόκειται να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό καλύτερα να το αναβάλετε για λίγο αργότερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας. Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις από τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζεται να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Επίσης, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες να γνωρίσετε ή να συμβουλευτείτε διάφορους επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και να ανοίξουν κάποιες πόρτες για σας. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί δεν ευνοείστε. Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Εκρηκτικές συνθήκες επικράτησαν για τους περισσότερους από εσάς μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και υποστείτε τελικά τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο.... Στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Υπάρχει πιθανότητα να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

Λέων

Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κάνετε κάποια έξοδα στον χώρο του σπιτιού. Μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας.

Παρθένος

Εντάσεις ανατροπές και γενικά δυσκολίες, είχατε βιώσει αρκετοί από εσάς το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Κυρίως αυτό πρέπει να το κάνεις, για να δρομολογήσεις συστηματικά τις υποχρεώσεις σου. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα ,γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Φροντίστε να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες.

Ζυγός

Αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις άσκοπες σπατάλες. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν.

Σκορπιός

Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Οικονομικά διλήμματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε, γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στα οικονομικά σας φτιάξτε ένα πρόγραμμα με τα έσοδα και τα έξοδα σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να μην χαλάσετε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε φτιάξει. Στον ερωτικό τομέα όσοι από εσάς έχετε μια σοβαρή σχέση ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει πλέον να αναλάβετε σοβαρές ευθύνες.

Τοξότης

Κατά μια έννοια είστε οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τράπεζες, δάνεια, επιδοτήσεις ή χρήματα που σας οφείλουν θα σας ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας την ψυχολογία σας. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να συζητούν περισσότερο με το ταίρι τους αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Αιγόκερως

Αξιολογήστε τους στόχους και τις κινήσεις σας με πολύ προσοχή προκειμένου να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος. Η κούραση όμως και το άγχος δεν θα σας εγκαταλείψουν ακόμη γι αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες αγορές και περιττές σπατάλες.

Υδροχόος

Δεν αποκλείονται και κάποιες σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς. Έτσι θα πλησιάσετε ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον. Μπορεί σε εργασιακό επίπεδο οι εξελίξεις να μην τρέχουν όπως εσείς θα θέλατε αλλά μην απογοητεύεστε τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Πολλές οπό τις υποθέσεις σας μπορούν να προωθηθούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον οικονομικό σας τομέα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα και να μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Ιχθείς

Έχετε λοιπόν τις κεραίες σας σηκωμένες, γιατί θα φτιάξει επικίνδυνα η διάθεση σας. Η οικογένεια και γενικά άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης στασιμότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Ρίξτε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει και μην αλλάζετε τους ερωτικούς σας συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Φροντίστε να πετύχετε καλύτερους όρους, γιατί θα ευνοηθείτε και εσείς από τις συμφωνίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ