Απόλυτο θρίλερ: Αδιέξοδη η συνάντηση - Υπουργοί στο Μαξίμου - Εκτακτες Κ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Απόλυτο θρίλερ: Αδιέξοδη η συνάντηση - Υπουργοί στο Μαξίμου - Εκτακτες Κ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται και η αποψινή, τρίτη σύσκεψη των τριών πολιτκών αρχηγών η οποία διακόπη -χωρίς κανείς να γνωρίζει αν η διακοπή αυτή είναι προσωρινή ή οριστική. Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης έδωσαν εντολή στους συνεργάτες τους να ειδοποιηθούν οι βουλευτές τους για έκτακτη σύγκληση των κοινοβουλευτικών τους ομάδων στα γραφεία των κομμάτων τους, σε Ιπποκράτους και Αγίου Κωνσταντίνου.

Λίγη ώρα αργότερα δόθηκε η εντολή να κληθούν και οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ενημερωθούν από τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στο Μαξίμου κλήθηκαν και ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε σοβαρή εμπλοκή στη σημερινή συνάντηση, αλλά κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές αντικείμενο των συζητήσεων που θα έχουν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης με τους βουλευτές τους.

Ολα αυτά ενώ στις 23:30 αναμένεται η απόφαση του τμήματος αναστολών του ΣτΕ για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Η διακοπή της συνεδρίασης και η επανασύγκληση των κοινοβουλευτικών ομάδων ενδεχομένως να συνδέεται και με τις έντονες αντιδράσεις που σημειώθηκαν το απόγευμα κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ