Ανγκελα Μέρκελ σε Αντώνη Σαμαρά: Συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Ανγκελα Μέρκελ σε Αντώνη Σαμαρά: Συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις

Ανγκελα Μέρκελ σε Αντώνη Σαμαρα: Συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και η θετική πορεία που ακολουθεί η οικονομία στην Ελλάδα. Αυτή την ευχή εξέφρασε στον Αντώνη Σαμαρά η Ανγκελα Μέρκελ. Ο Ελληνας πρωθυπουγός συναντήθηκε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο στη Βιέννη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των αρχηγών των κομμάτων-μελών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Στη συζήτησή τους, που έγινε σε καλό κλίμα, αναφέρθηκαν κυρίως στα οικονομικά θέματα.

Στο μεταξύ, την προθυμία της Αυστρίας να βοηθήσει την Ελλάδα μέσω αυστριακών επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη χώρα, υπογράμμισε στον κ. Σαμαρά ο αντικαγκελάριος της Αυστρίας, υπουργός Εξωτερικών Μίχαελ Σπίντελεγκερ, ο οποίος ήταν και ο οικοδεσπότης της σημερινής Συνόδου Κορυφής. Στη συζήτησή τους αντάλλαξαν απόψεις σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, όπως τις εξελίξεις στην Τουρκία, την ΠΓΔΜ, το Αιγαίο, αλλά και την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Ο πρωθυπουργός συζήτησε για αρκετή ώρα και με τον Ιρλανδό ομόλογό του, Εντα Κένι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ