H Περιφέρεια Αττικής δίνει 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ - Κρίσιμη η συνάντηση με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - iefimerida.gr

H Περιφέρεια Αττικής δίνει 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ - Κρίσιμη η συνάντηση με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικό βήμα για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια πραγματοποιήθηκε σήμερα. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ανακοίνωσε πως η παλιά δέσμευση της πολιτείας για μερική χρηματοδότηση του έργου συμπεριλήφθηκε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας.

Η απόφαση του κ. Σγούρου αφορά κονδύλι ύψους 20 εκατ. ευρώ.

«Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής», είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και συνέχισε: «Ηταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον λαό της. Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά αποδεικνύουμε ότι, ως Περιφέρεια Αττικής, δε μένουμε στα λόγια. Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνος, τη ΓΓΑ και την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., ένα όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της Α.Ε.Κ. μπορεί να γίνει πραγματικότητα»

Η ένταξη του έργου από την Περιφέρεια Αττικής στον προϋπολογισμό της, πραγματοποιήθηκε μετά την 1η τροποποίηση του τρέχοντος Προϋπολογισμού Εκτελεστέων Εργων της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα, ο κ. Σγουρός δεσμεύτηκε πως η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς θα κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν την προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη, για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το προγραμματισμένο για αύριο ραντεβού του νέου αφεντικού της «Ενωσης» με τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Εφη Αποστολάκη γίνεται ακόμα πιο σημαντικό και μπορεί να δώσει το έναυσμα για άμεσες εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ