Προσφεύγουν στον Αρειο Πάγο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ - iefimerida.gr

Προσφεύγουν στον Αρειο Πάγο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Αρειο Πάγο αποφάσισαν να προσφύγουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ενώ θα προχωρήσουν και στην υποβολή μηνύσεων εναντίον όσων κρατούν κλειστούς τους πομπούς.

Τα παραπάνω ανέφερε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας η εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΤ3 Ελευθερία Φαραντάκη, επισημαίνοντας ότι δεν εφαρμόζεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για σήμερα αργά το βράδυ (λόγω της νέας σύσκεψης πολιτικών αρχηγών) έχουν προγραμματίσει Γενική Συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Αυτή τη στιγμή και δίχως να έχει αποσαφηνιστεί που θα καταλήξουν οι κυβερνητικοί εταίροι, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των υπαλλήλων της κρατικής τηλεόρασης.

Το σίγουρο είναι ότι – όπως τονίζουν – ο «νομικός τους αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο οπότε εκδικάζεται η κύρια υπόθεση της προσφυγής του στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ