Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: H ΕΡΤ που ξέραμε τελείωσε - iefimerida.gr

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: H ΕΡΤ που ξέραμε τελείωσε

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: H ΕΡΤ που ξέραμε τελείωσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΡΤ που ξέραμε τελείωσε, «το λένε άλλωστε και οι εργαζόμενοι», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στην κυβερνητική απόφαση για το λουκέτο στην κρατική τηλεόραση.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Eχω την αίσθηση ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση πρέπει να αποφευχθούν οι εκλογές. Σε δεύτερη φάση ελπίζω και πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός έχει την πολιτική γενναιότητα να αναλάβει την ευθύνη για το λάθος, την παράλειψη ή οτιδήποτε άλλο και να προχωρήσουν τα πράγματα σωστά».

«Η κυβέρνηση θα έχει μέλλον αν υπάρξει μία επικαιροποιημένη συμφωνία με όλα αυτά που πρέπει να κάνει η χώρα», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ για την κρατική ραδιοτηλεόραση παραδέχθηκε ότι «η ΕΡΤ που είχαμε συνηθίσει δεν μπορεί να υπάρξει αύριο. Το λένε, άλλωστε, και οι εργαζόμενοι. Δεν το λέμε εμείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ