Ο Ηρακλής ψήφισε Ψωμιάδη - iefimerida.gr

Ο Ηρακλής ψήφισε Ψωμιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι να απορεί κανείς... την ίδια στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο αποφάσισε να καθαρίσει και να αποβάλει κάθε στοιχείο που του έκανε τόσο κακό όλα αυτά τα χρόνια, κάποιοι υπεύθυνοι αποφασίζουν να παραδόσουν το μέλλον των ομάδων τους σε ανθρώπους που καταζητούνται!

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Ηρακλή, να προχωρήσει η συγχώνευση της ομάδας του γηραιού με την ομάδα της Καβάλας, είναι αν μη τι άλλο συζητήσιμη. Πως γίνεται οι διοικούντες του Ηρακλή να δέχονται να παραχωρηθούν οι μετοχές και η τύχη της ομάδας τους στην οικογένεια Ψωμιάδη;

Οι διοικούντες της ιστορικής ομάδας του Ηρακλή, ξεχνώντας ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τον υποβιβασμό της ομάδας τους, αποφάσισαν να παραδώσουν την τύχη της ομάδας του σε ανθρώπους που είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα, και που καταζητούνται από την αστυνομία. Αν και η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη στην συνέλευση, μόλις 412 παρόντες, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν ενδεικτικό. 298 άτομα ψήφισαν υπέρ της σωτηρίας του γηραιού από την οικογένεια Ψωμιάδη, ενώ 102 αποφάσισαν να βρουν μια αξιοπρεπή λύση για την ομάδα τους. Βρέθηκαν ακόμα 9 λευκά και 3 άκυρα.

Πάντως είναι να απορεί κανένας. Πώς γίνεται, την προηγούμενη βδομάδα οι υπεύθυνοι του γηραιού να κάνουν αγώνα για την μη επικύρωση της φετινής βαθμολογίας, καθώς θεωρούσαν ότι το πρωτάθλημα ήταν βρώμικο, να επιθυμούν την είσοδο στα διοικητικά τους ενός ανθρώπου που φέρεται να είναι από τους πρωτεργάτες του Koriopolis; Πώς γίνεται οι άνθρωποι της Γενικής Συνέλευσης να δέχονται να διοικήσει την ομάδα τους ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί τόσες φορές, και αυτή την στιγμή καταζητείται σε όλη την Ελλάδα;

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι τελικά οι Έλληνες έχουμε μικρή μνήμη. Ο Ηρακλής αν συγχωνευτεί με την Καβάλα δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα, καθώς είναι πολύ πιθανό οι «αργοναύτες» να υποβιβαστούν, μετά την εμπλοκή της οικογένειας Ψωμιάδη στο σκάνδαλο με τα στημένα που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό λίγο απασχολεί τους υπεύθυνους του γηραιού... προτιμούν να ρισκάρουν έναν τρίτο υποβιβασμό σε μια χρονιά, και να ξεφορτωθούν την ομάδα, αρκεί τις τύχες του συλλόγου να τις αναλάβει κάποιος που είναι «μέσα στα πράγματα» και δεν θα αφήσει την ομάδα να ξαναπέσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ