Οι Γάλλοι είναι αγενείς και σνομπάρουν τους τουρίστες – Καμπάνια για την βελτίωση της συμπεριφοράς τους - iefimerida.gr

Οι Γάλλοι είναι αγενείς και σνομπάρουν τους τουρίστες – Καμπάνια για την βελτίωση της συμπεριφοράς τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Παρίσι είναι μία από τις πιο δελεαστικές για τουρισμό πόλεις του κόσμου. Και οι Γάλλοι ένας αγενής λαός.

Το υπουργείο Τουρισμού της Γαλλίας, συναισθανόμενο τον έντονο πια ανταγωνισμό με το Λονδίνο, γράφει ο Guardian, ξεκινά εκστρατεία για να βελτιώσει τη φήμη των Παριζιάνων και να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των τουριστών.

Ενα εξασέλιδο φυλλάδιο με τίτλο «Μιλάτε Touriste;» - 30.00 αντίτυπα - που περιλαμβάνει χαιρετισμούς σε οκτώ γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της γερμανικής, της κινεζικής και της πορτογαλικής διανέμεται σε οδηγούς ταξί, σερβιτόρους, διευθυντές ξενοδοχείων σε μια περιοχή που εκτείνεται από τις όχθες του Σηκουάνα έως τη Μονμάρτρη και από τις Βερσαλλίες μέχρι το Φοντενεμπλό.

Η Γαλλία είναι κορυφαίος προορισμός στον κόσμο για τους ξένους τουρίστες, με το Παρίσι να μετρά 29.000.000 επισκέπτες τον περασμένο χρόνο. Ο τουρισμός, άλλωστε, δίνει δουλειά σε έναν στους δέκα Παριζιάνους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ