Ωρα μηδέν για τις μετατάξεις στο Δημόσιο -Μετακινήθηκαν 1089 υπάλληλοι που ήταν σε διαθεσιμότητα - iefimerida.gr

Ωρα μηδέν για τις μετατάξεις στο Δημόσιο -Μετακινήθηκαν 1089 υπάλληλοι που ήταν σε διαθεσιμότητα

Ωρα μηδέν για τις μετατάξεις στο Δημόσιο -Μετακινηθεί 1089 υπάλληλοι που ήταν σε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προχωρά ο κύκλος των μετατάξεων για τους υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, καθώς συνεχίζονται οι διαδικασίες για την μετακίνηση των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι είχαν ενταχθεί σε κινητικότητα λόγω κατάργησης των θέσεών τους.

Οπως αναφέρει και το BHMA τις τελευταίες ημέρες εκδίδονται ΦΕΚ με αποφάσεις μετάταξης των υπαλλήλων που ετέθησαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας σύμφωνα με την υποπαρ. Ζ4 του ν. 4093/2012. Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετακίνησης 1089 υπαλλήλων ΔΕ ΙΔΑΧ από τους 1882 υπαλλήλους που συμπεριλαμβάνονται και στους δύο οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ. Οι αποφάσεις μετάταξης 1.089 υπαλλήλων δημοσιεύθηκαν ήδη στα ΦΕΚ 586/Γ/12.6.13, 597/Γ/14.6.13, 598/Γ/14.6.13 και 601/Γ/14.6.13, ενώ, σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης , η διαδικασία βαίνει στην ολοκλήρωσή της.

Για την πορεία δημοσίευσης των αποφάσεων οι φορείς προέλευσης και οι υπό μετάταξη υπάλληλοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ