Aston Martin Vanquish Volante: Κούκλα και φουλ στο ανθρακόνημα - iefimerida.gr

Aston Martin Vanquish Volante: Κούκλα και φουλ στο ανθρακόνημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλες ανεξαιρέτως οι Aston Martin είναι πολύ όμορφες, αλλά αυτή εδώ, η καινούργια Aston Martin Vanquish Volante βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για βασίλισσα ομορφιάς. Παράλληλα βάζει και ακόμα πιο σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του πιο άμαμπτου κάμπριο παγκοσμίως, μιας και εκτός από στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο διαθέτει και αμάξωμα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακόνημα.

Αυτό περιορίζει φυσικά και το βάρος -όχι ότι με σχεδόν 1.900 κιλά είναι ελαφριά- και επιτρέπει στον V12 της των 6.000 κυβικών και των 573 ίππων να την κινήσει με περισσότερα από 290 χλμ./ ώρα (0-100 σε 4,1 δεύτερα). Με την οροφή κλειστή πιθανότατα, η οποία αποτελείται από τρεις στρώσεις υφασμάτων και ανοίγει και κλείνει σε 14 δευτερόλεπτα.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της νέας Aston Martin Vanquish Volante, που φυσικά διαθέτει και υπερ-πολυτελές εσωτερικό, είναι το παρμπρίζ της, καθώς το κρύσταλλο πάει μέχρι πάνω και δείχνει σα να απουσιάζει το πλαίσιο. Όσο για την τιμή της στη Γερμανία θα κοστίζει από 264.995 ευρώ. Στην Ελλάδα βλέπουμε...

Aston Martin Vanquish Volante: Κούκλα και φουλ στο ανθρακόνημα | iefimerida.gr 0
Aston Martin Vanquish Volante: Κούκλα και φουλ στο ανθρακόνημα | iefimerida.gr 1
Aston Martin Vanquish Volante: Κούκλα και φουλ στο ανθρακόνημα | iefimerida.gr 2
Aston Martin Vanquish Volante: Κούκλα και φουλ στο ανθρακόνημα | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ