Εισβολή μασκοφόρων στην έπαυλη καυτής 22χρονης σταρ μετά από ηλίθιο tweet της [εικόνες] - iefimerida.gr

Εισβολή μασκοφόρων στην έπαυλη καυτής 22χρονης σταρ μετά από ηλίθιο tweet της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις μασκοφόροι οπλισμένοι με πριόνια και κατσαβίδια μπήκαν στο σπίτι της 22χρονης ηθοποιού Έλεν Φλάναγκαν στο Μάντσεστερ και την κράτησαν όμηρο.

«Πάρτε ότι θέλετε. Απλά αφήστε μας να φύγουμε». Αυτό ούρλιαζε, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, η 22χρονη σταρ (γνωστή από την συμμετοχή της στην σαπουνόπερα Coronation Street και τις σέξι φωτογραφήσεις της) στους μασκοφόρους που εισέβαλαν στην αξίας πέντε εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη που νοικιάζει μαζί με τον σύντροφό της, τον σταρ της Manchester City Σκοτ Σινκλέρ.

Οι μασκοφόροι μπήκαν στην έπαυλη μετά από tweet που έκανε η Έλεν στο οποίο έγραφε ότι είναι μόνη σπίτι. Υποθέτοντας, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι ο συναγερμός θα ήταν off αφού ήταν εντός σπιτιού.

Και όντως έτσι έγινε με τους διαρρήκτες να την βρίσκουν να κάθεται στο σαλόνι μαζί με μια φίλη της. Στην συνέχεια, αφού απείλησαν ότι θα τις δέσουν χειροπόδαρα, τις έκλεισαν σε ένα δωμάτιο όσο εκείνοι έφευγαν ανενόχλητοι με την λεία τους (κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα).

«Πλέον η Έλενα κατάλαβε ότι ήταν ηλίθιο αυτό που έκανε. Δεν φαντάστηκε ποτέ ότι οι κακοποιοί θα τσεκάρουν το twitter ψάχνοντας για θύματα», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της.

Αυτή την στιγμή η σταρ μένει μαζί με μια φίλη της και ψάχνει για άλλο σπίτι καθώς δεν σκοπεύει ποτέ να ξαναπατήσει στο χώρο του συμβάντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ