«Θα τα πούμε την Τετάρτη για την ΕΡΤ» είπε ο Στουρνάρας μετά τη συνάντηση με την Τρόικα - iefimerida.gr

«Θα τα πούμε την Τετάρτη για την ΕΡΤ» είπε ο Στουρνάρας μετά τη συνάντηση με την Τρόικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λακωνικός και με σαφή την πρόθεση να μην αποκαλύψει το παραμικρό ενόψει της αυριανής συνάντησης των πολιτικών αρχηγών εξήλθε από το Μέγαρο Μαξίμου ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντησή του με την Τρόικα.

«Ολα τα θέματα είναι ανοικτά, υπήρξε σημαντική πρόοδος». Είπε ο υπουργός Οικονομικών που διευκρίνισε πως στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα θέματα τα οποία είναι ανοικτά, αλλά όχι εκείνο της ΕΡΤ.

Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ ο κ. Στουρνάρας απέφυγε να απαντήσει και παρέπεμψε στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη. «Θα τα πούμε αύριο» είπε χαρακτηριστικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Στουρνάρας επεξεργάζεται διάφορα σενάρια για τον τρόπο επαναλειτουργίας ενός δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και σκοπεύει να εμφανιστεί στην προγραμματισμένη για αύριο σύσκεψη με τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους έχοντας στα χέρια του προτάσεις.

Στο, μεταξύ, μετά τη συνάντηση με την Τρόικα από το υπουργείο Οικονομικών έλεγαν πως στη συνάντηση δεν τέθηκε θέμα λήψης πρόσθετων μέτρων από την πλευρά της κυβέρνησης. Ο κ. Στουρνάρας την Πέμπτη (20/6) θα συμμετάσχει στο Eurogroup όπου θα συζητηθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ