Η Ρωσία απειλεί το ΝΑΤΟ με δική της αντιπυραυλική ασπίδα - iefimerida.gr

Η Ρωσία απειλεί το ΝΑΤΟ με δική της αντιπυραυλική ασπίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν αποτυγχάνουν οι συζητήσεις με το ΝΑΤΟ, για μια κοινή αντιπυραυλική ασπίδα, η Ρωσία αναμένεται να κατασκευάσει δική της αντιπυραυλική ασπίδα μέχρι το τέλος της χρονιάς, δήλωσε ο ρώσος πρεσβευτής του ΝΑΤΟ Ντιμίτρι Ρογκοσίνι σε σημερινή του συνέντευξη στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Η Ρωσία περιμένει ξεκάθαρη θέση επί του θέματος από το ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης Ρωσίας- ΝΑΤΟ την ερχόμενη Δευτέρα στη περιοχή Σότσι της Ρωσίας, τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρεθεί μεταξύ άλλων και η νέα αντιτρομοκρατική τεχνολογία η οποία θα ανιχνεύει από μακριά εκρηκτικούς μηχανισμούς από επιθέσεις αυτοκτονίας.

Στις 21 και 22 Ιουλίου, ο Ρογκοσίνι αναμένεται να ταξιδέψει στην Ουάσινγκτον για την προώθηση της συμμετοχής της Μόσχας στην κοινή αντιπυραυλική ασπίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ