Αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου η δίκη του Παύλου Ψωμιάδη - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου η δίκη του Παύλου Ψωμιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της πλαστής εγγυητικής επιστολής του προέδρου του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η δίκη, η οποία αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου, αφορούσε στην πλαστή εγγυητική επιστολή, για ποσό περίπου 550 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε προσκομίσει τον Σεπτέβριο του 2009 ο κ. Ψωμιάδης στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, προσπαθώντας να κρύψει την κακή οικονομική κατάσταση της ασφαλιστικής εταιρείας του Ομίλου του. Η υπόθεση είχε ερευνηθεί τότε από την Δικαιοσύνη και είχε καταλήξει στην απαγγελία κατηγορίας για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Συγκατηγορούμενος του Παύλου Ψωμιάδη είναι ο οικονομικός διευθυντής του Ομίλου, Α. Λοϊζος, στο πρόσωπο του οποίου αναβλήθηκε σήμερα η δίκη. Το δικαστήριο δέχθηκε τη θέση της υπεράσπισης για μη νόμιμη κλήτευσή του.

Η δίκη είχε προσδιοριστεί την περασμένη Παρασκευή και είχε διακοπεί για σήμερα, καθώς η υπεράσπιση του κ. Ψωμιάδη είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας του κατηγορούμενου επιχειρηματία, ο οποίος παραμένει προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της απάτης σε βάρος ασφαλισμένων και επενδυτών της ΑΣΠΙΔΑΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ