Συγκλονιστικός αγώνας δύναμης- Ταξίδεψαν από τον Πειραιά στα Χανιά με κανό για τα παιδιά με καρκίνο - iefimerida.gr

Συγκλονιστικός αγώνας δύναμης- Ταξίδεψαν από τον Πειραιά στα Χανιά με κανό για τα παιδιά με καρκίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ξεχωριστή κίνηση στήριξης στο σύλλογο Γονέων Καρκινοπαθών Παιδιών «Πίστη» εξέφρασαν δύο τολμηροί θαλασσοπόροι, οι οποίοι διέσχισαν με το κανό τους 270 ναυτικά μίλια κωπηλατώντας επί 16 ημέρες από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι το ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Ο Αγγελος Χρισοφίδης και ο Κώστας Μανατάκης, άρχισαν το ταξίδι τους στις 2 Ιουνίου και έφτασαν πάνω σε κανόε- καγιάκ στο ενετικό λιμάνι των Χανίων την Δευτέρα.

«Το ταξίδι μας ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά πρέπει να πούμε ότι δεν παύει να είναι αμελητέος μπροστά στον αγώνα που δίνουν αυτά τα παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους», δήλωσε ο Άγγελος Χριστοφίδης, ο οποίος, αναφερόμενος στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, τόνισε ότι «αυτός είναι ο δυσκολότερος αγώνας της ζωής. Τα παιδιά αυτά τραβούν το δυσκολότερο κουπί της ζωής. Είναι ένας αγώνας όμως που μπορεί να κερδηθεί και γι' αυτό πρέπει να δοθεί. Στη μεγάλη αβεβαιότητα της ζωής και της θάλασσας, το σημαντικότερο πράγμα είναι να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον».

«Με τον Άγγελο έπρεπε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού να έχουμε μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας, διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο έτερος κωπηλάτης Κώστας Μανατάκης

Ο Σύλλογος «Πίστη» προσφέρει από το 1993 στήριξη στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ