Πάλι τα ίδια-Απέλυσε την συμπρωταγωνίστρια του ο Τσάρλι Σιν - iefimerida.gr

Πάλι τα ίδια-Απέλυσε την συμπρωταγωνίστρια του ο Τσάρλι Σιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα δημιουργεί και πάλι στα γυρίσματα της νέας του σειράς, Anger Management, ο Τσάρλι Σιν. Αυτή την φορά τα έβαλε με την συμπρωταγωνίστρια του, Σέλμα Μπλερ.

Οι εποχές που η 40χρονη Σέλμα, που υποδύεται την ψυχίατρο Δρ. Κέιτ Γουέλς, δήλωνε ότι δεν χρειάστηκε καν να διαβάσει το σενάριο πριν δεχτεί να παίξει δίπλα στον Τσάρλι Σιν (σ.σ. επειδή πάντοτε της άρεσε ότι έχει κάνει στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ όλα ξεκίνησαν όταν η Σέλμα (που έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε indie ταινίες πριν «ξεπέσει» στην τηλεόραση) παραπονέθηκε στους παραγωγούς ότι ο Τσάρλι αργεί να έρθει στο γύρισμα και γενικά δεν φέρεται επαγγελματικά.

Εκείνος το έμαθε και αποφάσισε να μην την διαψεύσει με το να συνεχίσει να μην φέρεται επαγγελματικά. Συγκεκριμένα ζήτησε να την απολύσουν και τους είπε ότι αν δει την φάτσα την Δευτέρα στο γύρισμα θα κάνει απεργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάρλι Σιν TMZ Anger Management Σέλμα Μπλερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ