Αυτές ήταν οι πρώτες δημοσιεύσεις που έγιναν σε youtube, twitter και άλλες γνωστές ιστοσελίδες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτές ήταν οι πρώτες δημοσιεύσεις που έγιναν σε youtube, twitter και άλλες γνωστές ιστοσελίδες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βουτιά στα άδυτα του διαδικτύου κάνει μία πρωτότυπη ιστοσελίδα, η οποία αποκαλύπτει τις πρώτες δημοσιεύσεις που έγιναν σε μεγάλα σαιτ, όπως το twitter, το youtube, το Amazon κ.α. όταν ήταν ακόμα νεοσύστατα.

Με την ιστοσελίδα Thiswasfirst.com, ο χρήστης μπορεί να περιπλανηθεί στο παρελθόν του διαδικτύου και να εντοπίσει την πρώτη δημοσίευση που έγινε σε καθεμία από τις διασημότερες ιστοσελίδες.

Ενδεικτικά τα πρώτο post που έγινε στο Twitter ήταν ένα «δοκιμαστικό» tweet από τον Τζακ Ντόρσι.

Το πρώτο βιβλίο που βγήκε στο Amazon στις 15 Ιουλίου του 1995 ήταν το «Fluid Concepts And Creative Analogies: Computer Models Of The Fundamental Mechanisms Of Thought»
Αυτές ήταν οι πρώτες δημοσιεύσεις που έγιναν σε youtube, twitter και άλλες γνωστές ιστοσελίδες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

και το πρώτο βίντεο στο Youtube, ανέβηκε στις 23 Απριλίου του 2005 και είναι μία βόλτα στο ζωολογικό κήπο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ