Τα ζώδια της Τρίτης 18 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 18 Ιουνίου

Τα ζώδια της Τρίτης 18 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από όλους, προβάλλετε τις ικανότητες σας. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας. Μην βιάζεστε όλα θέλουν τον ανάλογο χρόνο για να γίνουν, γι΄ αυτό οργανώστε σωστά τα επιχειρήματα και τις νέες ιδέες σας και μετά παρουσιάστε τα στους κατάλληλους ανθρώπους. Προς το τέλος της βδομάδας θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην επέκταση της δουλειάς σας. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνεται στο ταίρι σας γιατί θα έχετε γκρίνιες και προστριβές μεταξύ σας.

Ταύρος

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα προωθούνται αρκεί να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και τη γοητεία σας. Ακόμη και αν σας δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας μην ενθουσιαστείτε και μην λειτουργήσετε παρορμητικά, εξετάστε καλά όλες τις λεπτομέρειες καθώς και τα ψιλά γράμματα πριν αποφασίσετε οτιδήποτε. Αξιολογήστε σωστά μη λειτουργήσετε με αυθορμητισμό και καλό θα ήταν να κινηθείτε σε συνεργασία με άλλους. Αποφύγετε εντάσεις με τους συναδέλφους σας, γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξη σας.

Δίδυμοι

Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά θα παρακινήσετε τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σας βοηθήσουν να βάλλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε. Τα οικονομικά υπόσχονται βελτίωση γι' αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά.

Καρκίνος

Ένα διάστημα προετοιμασίας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την περίοδο για τον επαγγελματικό σας τομέα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους και να ζήσουν ευχάριστες στιγμές. Περιοριστείτε μόνο σε απαραίτητες αγορές και φροντίστε να έχετε πάντα ένα απόθεμα στην άκρη. Στη δουλειά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας.

Λέων

Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσo. Στα επαγγελματικά σας, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες. Σχέδια και στόχους που έχετε οργανώσει και μελετήσει σωστά μπορείτε αυτή την περίοδο να τα προωθήσετε.

Παρθένος

Αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα, οι αστρολογικές τάσεις είναι άκρως ευνοϊκές. Εσείς που είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες προς το τέλος της βδομάδας. Μια ευνοϊκή περίοδος προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα. Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή και τα παιδιά δεν αποκλείονται αυτό το διάστημα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, είσαστε έτοιμοι για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Ζυγός

Ένα οικογενειακό ζήτημα δεν αποκλείεται να σας αναστατώσει ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθείτε μια οικονομική ενίσχυση από την οικογένειά σας. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι η έντονη ανασφάλεια σας, δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε όπως θέλατε. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας και να φτάσετε σε συγκρούσεις.

Σκορπιός

Αλλά συνήθως χρειαζόμαστε και έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Θέματα υγείας προσωπικά ή αγαπημένων προσώπων μπορεί να απασχολήσουν κάποιους από εσάς. Κρατήστε αποστάσεις από τους κόλακες και τις υποσχέσεις για γρήγορα και εύκολα κέρδη. Προς το τέλος της βδομάδας θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στη καριέρα σας. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να περιορίσετε τις σπατάλες.

Τοξότης

Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το σύντροφο σας, για τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος σε υποθέσεις που σας εμποδίζουν και δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως εσείς ακριβώς θέλετε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν καθυστερήσεις στα έσοδά σας ή να έρθουν στο προσκήνιο παλιές οικονομικές υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν δυο διαφορετικές τάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Τα οικονομικά σας θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αν κινηθείτε σωστά δεν θα πιεστείτε και ούτε θα χαλάσει η διάθεση σας.

Υδροχόος

Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ευτυχία. Πολλοί από εσάς θα έχετε αρκετές μετακινήσεις επαγγελματικής φύσεως αλλά καλό θα είναι να σιγουρευτείτε πρώτα αν αξίζουν τον κόπο. Στα οικονομικά σας αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και μείνετε σε αυτά που έχετε πετύχει μέχρι στιγμής. Στον ερωτικό σας τομέα θα αποφασίσετε να βάλλετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας.

Ιχθείς

Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Εξετάστε αναλυτικά ορισμένες προτάσεις που θα σας γίνουν για επενδύσεις και μετά πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια έντονη κοινωνική περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Παράλληλα θα πρέπει να επιδιώξετε μια σταθερή οικονομική άνοδο και όχι να αναζητήσετε το εύκολο κέρδος. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας το εκφράσει γι΄ αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ