Αρχισε η σύσκεψη στο Μαξίμου - Με πρόταση για 2.000 απολύσεις προσέρχεται ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Αρχισε η σύσκεψη στο Μαξίμου - Με πρόταση για 2.000 απολύσεις προσέρχεται ο Βενιζέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 19:30 ακριβώς έφθασαν τα αυτοκίνητα των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρώτος πέρασε την πύλη ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ δύο-τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε ο Φώτης Κουβέλης.

Η κρίσιμη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών κατά τη διάρκεια της οποίας οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα προσπαθήσουν να βρουν μια κοινή συνισταμένη για την ΕΡΤ ή θα τα «σπάσουν», οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές, διεξάγεται εν αναμονή και της απόφασης του ΣτΕ που θα καθορίσει εάν θα λειτουργήσει ξανά η ΕΡΤ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση για το αν είναι νόμιμο ή όχι το «λουκέτο» στην ΕΡΤ στο ΣτΕ έχει ολοκληρωθεί και οι δικαστές αναμένεται να ανακοινώσουν την απόφασή τους εντός των επόμενων ωρών.

Με πρόταση για 2.000 απολύσεις στο Μαξίμου ο Βενιζέλος

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο προέδρος του ΠΑΣΟΚ προσέρχεται στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με πρόταση για 2.000 απολύσεις ανταποκρινόμενος στην πρόκληση του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ