Εγκυος η παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη – Ο σύζυγός της μόλις απολύθηκε από την ΕΡΤ [εικόνα] - iefimerida.gr

Εγκυος η παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη – Ο σύζυγός της μόλις απολύθηκε από την ΕΡΤ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γελούσαν και τα μουστάκια του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί στην εκπομπή του στον ANT1 όταν ανακοίνωσε πως η τηλεοπτική του παρτενέρ Ντόρα Κουτροκόη είναι έγκυος!

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής παρουσιαστής είπε: «Αυτή τη δύσκολη μέρα έχουμε να σας πούμε κάτι πάρα πολύ όμορφο και τρυφερό. Το Ντοράκι θα γίνει μανούλα! Ηδη βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν πρέπει να τη στενοχωρούμε».

Η Ντόρα Κουτροκόη γελώντας ευτυχισμένη πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει λόγος να μην το πούμε. Άλλωστε το ξέρουν ήδη αρκετοί φίλοι, συνάδελφοι...».

Ο Γιώργος Παπαδάκης υπογράμμισε πως ο σύζυγος της δημοσιογράφου ανήκει στο προσωπικό της ΕΡΤ που πρόσφατα απολύθηκε. Πρόκειται για εικονολήπτη που εργαζόταν πολλά χρόνια στην ΕΡΤ. Aλλωστε εκεί γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν.

Η φωτογραφία επάνω (από την ΕΡΤ κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων για το λουκέτο) είναι από τον λογαριασμό της κυρίας Κουτροκόη στο facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ