Οι απίστευτες αποκαλύψεις της Aβα Γκάρντνερ πριν πεθάνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι απίστευτες αποκαλύψεις της Aβα Γκάρντνερ πριν πεθάνει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον Φράνκ Σινάτρα και τους υπόλοιπους άντρες της ζωής της δέχθηκε να μιλήσει η Άβα Γκάρντνερ από το νεκροκρέβατο της.

«Είμαι άφραγκη. Πρέπει ή να γράψω το βιβλίο ή να πουλήσω τα κοσμήματα μου. Και είμαι πολύ συνδεδεμένη με τα κοσμήματα μου».

Αυτό είπε η θρυλική ντίβα του Χόλιγουντ στον δημοσιογράφο Πίτερ Έβανς από τον οποίο ζήτησε να την βοηθήσει να γράψει την αυτοβιογραφία της με τίτλο Ava Gardner: The Secret Conversations.

Το συγκεκριμένο βιβλίο ολοκληρώθηκε το 1988, δυο χρόνια πριν τον θάνατό της, αλλά τα μυστικά του -σύμφωνα με την Daily Mail- αποκαλύφθηκαν μόλις το 2010.

Ενώ η New York Post επισημαίνει ότι ο λόγος που άργησε τόσο να γράψει τα απομνημονεύματά της εξαρχής ήταν επειδή ο Σινάτρα την πλήρωνε να μην το κάνει.

Στις σελίδες του η αφοπλιστικά ειλικρινής Άβα μιλάει για την φτωχική της καταγωγή και την έλλειψη μόρφωσης που δεν εμπόδισε το στούντιο να την κλείσει αποκλειστικό συμβόλαιο επτά ετών.

Την πρώτη της μέρα στο γύρισμα ο Μίκι Ρούνεϊ, τον οποίο περνούσε 20 πόντους, γύρισε και της είπε «Από τότε που σε είδα το μόνο που σκέφτομαι είναι πως να σε πηδήξω».

Κάτι που έγινε ένα χρόνο μετά, την νύχτα του γάμου της. «Ήμουν παρθένα οπότε δεν τον άφηνα να με αγγίξει πριν. Ο Μίκυ μου έμαθε να μου αρέσει το σεξ».

Μόνο που ο γάμος της ήταν καταδικασμένος, αφού ο Μίκυ δεν σταμάτησε να την απατάει. Και μάλιστα πάνω στο κρεβάτι της ενώ εκείνη ήταν εγχειρισμένη στο νοσοκομείο.

Στην συνέχεια η Άβα είχε έναν ειδύλλιο με τον δισεκατομμυριούχο Χάουαρντ Χιουζ, τον οποίο χαρακτηρίζει γενναιόδωρο αλλά ρατσιστή, από τον οποίο χώρισε όταν πάνω σε ένα καβγά εκείνη του έριξε ένα μαρμάρινο τασάκι και εκείνος της ξεκόλλησε το σαγόνι.

Επόμενος άντρας της ζωής της ήταν ο μουσικός Άρτι Σόου, που παράτησε την γυναίκα του για να είναι μαζί της. Στην συνέχεια την παντρεύτηκε, της έλεγε συνέχεια ότι είναι χαζή και, μετά από ένα χρόνο, την παράτησε για μια άλλη.

Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου μιλάει, όπως είναι προφανές, για τον Φρανκ Σινάτρα. Μια σχέση που ξεκίνησε με τους δυο τους να κάνουν μια νυχτερινή βόλτα με το αυτοκίνητο στους δρόμους του Palm Springs και να πυροβολούν με 38άρια λάμπες και βιτρίνες καταστημάτων.

Και κατέληξε με ένα επεισοδιακό γάμο που κράτησε 6 χρόνια που σημάδεψε και τους δυο ανεξίτηλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ