Σφοδρή επίθεση Καπερνάρου σε Παπούλια: «Εβαλε ταφόπλακα στην ΕΡΤ» - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Καπερνάρου σε Παπούλια: «Εβαλε ταφόπλακα στην ΕΡΤ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δήλωση του, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

«Πριν από μερικές ημέρες «κύκλοι» της Προεδρίας της Δημοκρατίας διέρρεαν στα ΜΜΕ ότι ο κ. Παπούλιας ήταν κατά του λουκέτου της ΕΡΤ. Η μοναδική διαρροή που «ξέχασε» να κάνει η προεδρία ήταν ότι ο κ. Παπούλιας έβαλε ταφόπλακα με τα ίδια του τα χέρια στην Δημόσια Τηλεόραση βάζοντας την υπογραφή του στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εμπνεύστηκε, όχι η τρόικα, αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η ξένων συμφερόντων κυβέρνησή του», αναφέρει αρχικά στη δήλωση του ο Β. Καπερνάρος και καταλήγει: «Έστω και εκ της αδρανοποιημένης θέσης του, ο κ. Παπούλιας, ας σταματήσει να ενοχλεί τους 'Έλληνες πολίτες με την ειρωνεία του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ