Φρικιαστικό έγκλημα στο κέντρο της Βέροιας - Θανάτωσαν με φόλες 20 σκυλιά και γάτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Φρικιαστικό έγκλημα στο κέντρο της Βέροιας - Θανάτωσαν με φόλες 20 σκυλιά και γάτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέβη στη Βέροια πριν από λίγες ημέρες και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου, αποκαλύπτοντας τη βαρβαρότητα που επικρατεί στη χώρα μας, όταν οι κάτοικοι του κέντρου της πόλης της Βέρροιας ξύπνησαν ένα πρωί για να δουν τους δρόμους και τις πλατείες «σπαρμένες» με πτώματα σκύλων που είχαν θανατωθεί με φόλες.Σύμφωνα με το adespoto.gr:

«Ένα είναι σίγουρο, ότι το έγκλημα που γίνεται τις 2 τελευταίες μέρες στο κέντρο της Βέροιας με πάνω από 20 σκυλιά δηλητηριασμένα είναι αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου.

Τις τελευταίες μέρες εξολοθρέφτηκαν και τα υπόλοιπα του πάρκου της Ελιάς, βρέθηκαν κομμάτια από μπιφτέκια δηλητηριασμένα, εικόνες φρίκης, εγκλήματα βουβά, οι ένοχοι γνωστοί – άγνωστοι.

Δεν ξέρουμε εάν έχει σχέση με κάποιες "μυστικές" υπηρεσίες του Δήμου ή εάν κάποιοι θέλησαν να "καθαρίσουν" την πόλη επειδή θα ερχόταν κάποιος υψηλός επίσημος, ξέρουμε πάντως ότι ποτέ δεν βρίσκονται οι ένοχοι, οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, τέτοια εγκλήματα δεν απασχολούν τις τοπικές Αρχές, έχουν με σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ