Twitter: Φτιάξε το δικό σου βίντεο με τις καλύτερες στιγμές σου - iefimerida.gr

Twitter: Φτιάξε το δικό σου βίντεο με τις καλύτερες στιγμές σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμη συνεργασία του Twitter με το Vizify, φέρνει ένα ακόμη ωραίο εργαλείο που οι φανατικοί χρήστες θα το λατρέψουν. Τώρα όσοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα ένα προσωπικό βίντεο του ενός λεπτού, το οποίο θα περιέχει φωτογραφίες και vines που έχουν δημοσιεύσει, θέματα γύρω από τα οποία tweet-άρουν, τις ώρες τις οποίες tweet-άρουν, το καλύτερο tweet τους και φυσικά τους top followers!

Η υπηρεσία #FollowMe συνδέεται με τον λογαριασμό Twitter ενός χρήστη και αυτόματα δημιουργεί το βίντεο με όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως. Στο τέλος του βίντεο, ο χρήστης μπορεί να το επεξεργαστεί, προσθέτοντας και αφαιρώντας ό,τι περιεχόμενο θέλει εκείνος. Πρόκειται για μια συνοπτική παρουσίαση του ποιος είστε στο Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ