Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Ιουνίου

Αιγόκερως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις καθώς μια ξεχασμένη ερωτική ιστορία μπορεί να σας «χτυπήσει» πάλι την πόρτα. Προσοχή στις υπερβολές και οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν από το παρελθόν, παρά να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί έντονα και τα μεγάλα διλήμματα δεν λείπουν. Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας φλερτάρουν έντονα. Όσοι από εσάς, σας απασχολούν νομικές υποθέσεις είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες που έχετε, για να μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε. Στον ερωτικό τομέα όσοι από τους δεσμευμένους γοητεύεστε από τον παράνομο έρωτα καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί.

Δίδυμοι

Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Από καιρό περιμένουν να κάνετε κάποια λανθασμένη κίνηση, για αυτό να είστε προσεκτικοί. Οι εξελίξεις ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι πολύ σημαντικές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες ερωτικές εμπειρίες και βιώστε έντονες στιγμές πάθους. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, δύσκολα θα αποφύγετε πισωγυρίσματα σε παλιές σχέσεις....

Καρκίνος

Αισθηματικά,οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας. Αποφύγετε όμως να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση επαγγελματικού χαρακτήρα αυτήν την περίοδο. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για πολλούς από εσάς θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να χαλαρώσετε όσο υπολογίζατε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για κάτι έντονο αυτή την περίοδο, που θα σας ανανεώσει. Οι επιπόλαιες σχέσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Λέων

Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους και επιδιώξεις έχετε στον σχεδιασμό σας. Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας, στο εργασιακό σας περιβάλλον ,για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες καταστάσεις που θα σας φθείρουν και δεν θα έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Στον αισθηματικό τομέα οι όποιες εντάσεις υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, πλέον καταλαγιάζουν και ανακτώνται οι ισορροπίες με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Παρθένος

Θα βελτιωθεί ο ψυχικός σας κόσμος και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σας, θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτή την περίοδο για να φτάσετε στους στόχους σας. Καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια με οικονομικές προεκτάσεις διαφαίνονται αυτήν την περίοδο για εσάς τους Ιχθύς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Τα άστρα προβλέπουν για τους ελεύθερους του ζωδίου, ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο.

Σκορπιός

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα συναντήσετε και συγχρόνως να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Θα πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Παράλληλα, θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμη σχέση, προσέξτε λίγο με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα νιώθετε άγχος και εκνευρισμό από οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και θα ξεσπάτε στο ταίρι σας.

Τοξότης

Οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στην σχέση σας για να περάσετε καλά και να μην μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν τελικά. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα, γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Προσέξτε μην προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσεις, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται κάπως αντιφατικές.

Αιγόκερως

Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πολύ πιθανή για όσους νιώθουν σίγουροι μέσα σε μια σχέση. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας, διώχνοντας τις δυσάρεστες αναμνήσεις από το μυαλό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα που θα προκύψουν δουλειά σας, μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν και μην κάνετε καμία κίνηση να εναντιωθείτε. Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής.

Υδροχόος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Ίσως κάποιοι από εσάς να θέλετε να μείνετε αυτό το διάστημα λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να βάλετε σε τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με παλαιότερες πληγές, με σχέσεις ή με επιλογές του παρελθόντος. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην κρίνετε αυστηρά τον ερωτικό σας σύντροφο και να είστε πιο διαλλακτικοί αυτήν την περίοδο. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα βιώσετε όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη με το σύντροφο σας. Στον οικονομικό τομέα θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ξοδεύετε τα χρήματα σας, γιατί θα προκύψουν έξοδα που θα αφορούν την κατοικία σας.

Ιχθείς

Στον οικονομικό σας τομέα, φροντίστε να μη σας πιάσει η αγοραστική σας μανία και βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή φάση ενώ παράλληλα έχετε ανακτήσει τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας. Τα τρέχοντα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και δεν αποκλείεται να έχετε πολλά έξοδα αυτή την περίοδο. Το πρόγραμμα στη δουλειά σας θα είναι φορτωμένο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Φροντίσετε να είστε ρεαλιστές και βάλτε στόχους που μπορείτε να τους φτάσετε και να τους πετύχετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ