Πεταλωτής για Βαρουφάκη: Είναι ο μόνος που ισχυρίζεται πως υπήρξε σύμβουλος του Παπανδρέου, δυο συζητήσεις έκαναν μόνο - iefimerida.gr

Πεταλωτής για Βαρουφάκη: Είναι ο μόνος που ισχυρίζεται πως υπήρξε σύμβουλος του Παπανδρέου, δυο συζητήσεις έκαναν μόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και αρνείται να πάρει σαφή θέση στην αποστροφή του Γιάννη Βαρουφάκη που τον χαρακτήρισε Υπουργό Προπαγάνδας παραπέμποντας στην δήλωση της Ελλης Στάη, ο Γιώργος Πεταλωτής απαντάει στον προσωπικό του λογαριασμό σε facebook σε ερωτήσεις για τον καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας.

Ερωτηθείς για τη σχέση του Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γιώργο Παπανδρέου: «Όσο για το σύμβουλος Παπανδρέου, αυτό είναι ο μοναδικός που το ισχυρίζεται και σε ενημερώνω ότι έχει την ίδια ισχύ με όλα όσα έχει πει μέχρι τώρα. Σύμβουλος δεν γίνεσαι με δυό συζητήσεις. Κάποιοι άνθρωποι διαμορφώνουν μια εικονική πραγματικότητα που στο τέλος πες πες την πιστεύουν για τον εαυτό τους...»

Προσθέτει πως «Αφού έπεσε έξω σε όλες τους τις προβλέψεις , αφού απέτυχε να γίνει ο "θεωρητικός " της Αριστεράς , βρήκε ευκαιρία να "ξαναυπάρξει". Επί ματαίω βέβαια ...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ