Η Ελλη Στάη επιστρέφει στα στούντιο της ΕΡΤ και κάνει απεργιακή εκπομπή - iefimerida.gr

Η Ελλη Στάη επιστρέφει στα στούντιο της ΕΡΤ και κάνει απεργιακή εκπομπή

Η Ελλη Στάη επιστρέφει στα στούντιο της ΕΡΤ και κάνει απεργιακή εκπομπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στούντιο της ΕΡΤ βρέθηκε η δημοσιογράφος Ελλη Στάη για πρώτη φορά μετά το κλείσιμο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, όπου και πραγματοποιεί ζωντανή εκπομπή.

Η κυρία Στάη πραγματοποίησε εκπομπή από τις 8 έως τις 9.40 το βράδυ της Κυριακής, με καλεσμένους που συζήτησαν και τοποθετήθηκαν για το καυτό θέμα της ΕΡΤ, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας, ενώ η εκπομπή μεταδόθηκε μόνο μέσω Διαδικτύου.

Ωστόσο, η σύνθεση του πάνελ της εκπομπής βρήκε σημαντικές αντιδράσεις από μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αλλά και της ΠΟΕΣΥ οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ορισμένους από τους καλεσμένους.

Εν τω μεταξύ τα περισσότερα κανάλια πραγματοποιούν δελτία ειδήσεων, όπως έκαναν ο Alpha και το Mega, ενώ, παρά την απόφαση της ΕΣΗΕΑ για συνέχιση των κινητοποιήσεων, και τα υπόλοιπα κανάλια εξέπεμψαν δελτία κανονικά.

Δελτίο εξέπεμψε και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή τα δελτία ξεπέρασαν το όριο του 5λεπτου που είχε θέει η ΕΣΗΕΑ, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων ενδέχεται να συνεδριάσει εκτάκτως με θέμα τη διαγραφή όσων έσπασαν την απεργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ