Χουμπ Στέφενς: Να κάνουμε τον ΠΑΟΚ ομάδα που ο κόσμος θα τη σφίξει στην αγκαλιά του - iefimerida.gr

Χουμπ Στέφενς: Να κάνουμε τον ΠΑΟΚ ομάδα που ο κόσμος θα τη σφίξει στην αγκαλιά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε ο Χουμπ Στέφενς που τόνισε ο «Δικέφαλος» είναι μια ομάδα που «αντιπροσωπεύει το μόχθο». Ο 60χρονος Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τόνισε πως στόχος είναι να κάνει ο σύλλογος βήματα προς τα εμπρός.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέφενς:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, που αντιπροσωπεύει το μόχθο και πάντα ένιωθα άνετα σε τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει η δουλειά και στόχος είναι όλοι μας να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ένθερμο κοινό του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα στην ομάδα. Να την νοιώθει δικιά του. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που ο κόσμος θα την σφίξει στην αγκαλιά του.

Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εγώ και η γυναίκα μου ελπίζω, ότι θα απολαύσουμε την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της παρουσίας μας στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ