Eπίθεση ΣΚΑΪ σε συνδικαλιστικές ενώσεις δημοσιογράφων: Αρνούμαστε να πειθαρχήσουμε στις υποδείξεις σας - iefimerida.gr

Eπίθεση ΣΚΑΪ σε συνδικαλιστικές ενώσεις δημοσιογράφων: Αρνούμαστε να πειθαρχήσουμε στις υποδείξεις σας

Αγρια επίθεση ΣΚΑΪ στην ΕΣΗΕΑ: Αρνούμαστε να πειθαρχήσουμε στις συνδικαλιστικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στις συνδικαλιστικές ενώσεις των δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο ΣΚΑΪ τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι ούτε ο ραδιοφωνικός του σταθμός, αλλά ούτε και ο τηλεοπτικός του σταθμός πρόκειται να εκπέμπουν ειδήσεις, αφού οι «υποδείξεις» τους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση «επιχειρούν να επιβάλουν μονομερή και αντιδεοντολογική κάλυψη των γεγονότων που διαδραματίζονται με αφορμή την παύση λειτουργίας της ΕΡΤ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έχει ως εξής:

«Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν εκπέμπει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αρνούμενος να πειθαρχήσει στις «υποδείξεις» των συνδικαλιστικών ενώσεων δημοσιογράφων, οι οποίες επιχειρούν να επιβάλουν μονομερή και αντιδεοντολογική κάλυψη των γεγονότων που διαδραματίζονται με αφορμή την παύση λειτουργίας της ΕΡΤ.

Ο ΣΚΑΙ ζητεί συγγνώμη από τους ακροατές και τηλεθεατές του και θα επανέλθει όταν αποκατασταθεί η ελευθερία στην έκφραση άποψης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ