Ζήτημα για το αδιάβλητο των Πανελλαδικών Εξετάσεων θέτει η ΠΟΣΠΕΡΤ - iefimerida.gr

Ζήτημα για το αδιάβλητο των Πανελλαδικών Εξετάσεων θέτει η ΠΟΣΠΕΡΤ

Ζήτημα για το αδιάβλητο των Πανελλαδικών Εξετάσεων θέτει η ΠΟΣΠΕΡΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σοβαρό ζήτημα για το αδιάβλητο των Πανελλαδικών Εξετάσεων εγείρει με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ. Σε αυτή επισημαίνουν πως μόνο μέσω της πλήρους λειτουργίας του δικτύου της δημόσιας τηλεόρασης μπορούν να μεταδοθούν τα θέματα χωρίς ανησυχία.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται το Σάββατο με τα ειδικά μαθήματα. Οπως επισημαίνει η ΠΟΣΠΕΡΤ στην ανακοίνωσή της, μόνο μέσω γραμμών VBI μπορεί να διασφαλιστεί την αδιάβλητη μετάδοση των θεμάτων. Ακόμη σημειώνουν, οι τεχνικοί της ΕΡΤ και του ΟΤΕ ενημερώνουν το υπουργείο Παιδείας ότι οποιοσδήποτε εναλλακτικός τρόπος, όπως για παράδειγμα μέσω μόντεμ, δεν διασφαλίζει την ταυτόχρονη και κρυπτογραφημένη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών.

«Η ΕΡΤ παραμένει ανοιχτή και συνεχίζει να παρέχει στον Ελληνα πολίτη τις υπηρεσίες που πάντα προσέφερε» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ