Τσίτσιδες 4 βασίλισσες της ομορφιάς για χάρη των ζώων [εικόνα+βίντεο] - iefimerida.gr

Τσίτσιδες 4 βασίλισσες της ομορφιάς για χάρη των ζώων [εικόνα+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα προκλητική διαφήμιση της φιλοζωικής οργάνωσης PETA έρχεται να επιστρατεύσει τα κορμιά τεσσάρων εστεμμένων Miss USA προκειμένου να πείσει το κοινό να μην φοράει γούνες.

«Αισθάνομαι αηδία που φορούσα το δέρμα αυτού του ζωντανού όντος στο κορμί μου και αισθανόμουν όμορφη. Αν αυτό συνέβαινε με το δέρμα ενός ανθρώπου θα ήμασταν εξοργισμένοι. Ποια η διαφορά;» Αυτό δήλωσε η 35χρονη Σάντι Φινεσέι, MISS USA 2004.

Μαζί της στην αφίσα της PETA ποζάρουν η επίσης Miss USA Αλίσα Καμπανέλα (2011), Σούζι Καστέλο (2003) και η Σάνα Μοακλέρ που πλέον κάνει καριέρα ως reality star.

Τσίτσιδες 4 βασίλισσες της ομορφιάς για χάρη των ζώων [εικόνα+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η λογική πίσω από την «επιστράτευση» των συγκεκριμένων φιλόζωων εστεμμένων είναι ότι οι γούνες είναι πολύ συχνά ένα από τα δώρα που δίνουν οι διοργανωτές των καλλιστείων στις νικήτριες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάνα Μοακλέρ Miss USA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ