Süddeutsche Zeitung: Το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν είναι δείγμα μιας καλά μελετημένης πολιτικής - iefimerida.gr

Süddeutsche Zeitung: Το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν είναι δείγμα μιας καλά μελετημένης πολιτικής

Süddeutsche Zeitung: Το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν είναι δείγμα μιας καλά μελετημένης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Süddeutsche Zeitung σε άρθρο της με τίτλο «Με το λοστό» σημειώνει πως το κλείσιμο της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης δεν έχει τόσο να κάνει με ένα πλήγμα στην ελευθερία του Τύπου, αλλά περισσότερο με τα συνεχιζόμενα ταμπού της πολιτικής στην Αθήνα.

Μάλιστα ο αρθρογράφος αναφέρει πως οι δημοσιογράφοι στο Δημόσιο γίνονται θύματα διότι ο Αντώνης Σαμαράς, όπως και οι προκάτοχοί του, δεν τόλμησαν να κάνουν απολύσεις στο διογκωμένο δημόσιο τομέα, απολύσεις χωρίς τις οποίες δεν μπορεί να εξυγιανθεί ο δημόσιος τομέας.

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι από το 1984 μέχρι το 2010 τριπλασιάστηκαν και ότι βάσει του Συντάγματος οι απολύσεις είναι πολύ δύσκολες. Αυτές οι γρήγορες κινήσεις με λοστό δεν είναι δείγμα μιας καλά μελετημένης πολιτικής, κυρίως διότι ήδη ένα μέρος της κυβέρνησης θέλει να ανακαλέσει την απόφαση που ήδη ανακοινώθηκε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ