Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Ιουνίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτή την περίοδο για να φτάσετε στους στόχους σας. Καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια με οικονομικές προεκτάσεις διαφαίνονται αυτήν την περίοδο για εσάς τους Ιχθύς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Τα άστρα προβλέπουν για τους ελεύθερους του ζωδίου, ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο.

Ταύρος

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και σύντομα θα δικαιωθείτε. Μην ξεσηκωθείτε όμως και αρχίστε και σκορπάτε τα χρήματα σας αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον και να κάνετε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του, γιατί αργότερα θα το βρείτε μπροστά σας.

Δίδυμοι

Επιστρατεύστε την υπομονή και την ψυχραιμία για μπορέσετε να επιτύχετε ότι καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα. Η ερωτική σας ζωή δέχεται ευνοϊκές επιρροές γι' αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να αναπληρώσετε τα κενά που υπήρχαν στις σχέσεις σας. Ο οικονομικός τομέας ίσως απασχολήσει έντονα κάποιους από εσάς και μάλιστα να σας αναγκάσει ακόμη και να αναβάλετε τις διακοπές σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε κάποιους συνδυασμούς για την ανανέωση ή την επέκταση της δουλειάς σας.

Καρκίνος

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε μια ερωτική σχέση παραπέρα αναλαμβάνοντας σημαντικές δεσμεύσεις. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να καλύψετε.

Λέων

Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς. Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει, ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με καινούργιες ευθύνες που θα σας αναθέσουν. Φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις κι εσύ ψυχολογικά.

Παρθένος

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβληθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινηθείτε με διπλωματία και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει γιατί θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που πλάσει μέσα στο μυαλό σας. Στα επαγγελματικά σας περιμένει πολύ δουλειά, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπους χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ανατροπές.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε συναντήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές στη δουλειά σας και θα πρέπει άμεσα να λάβετε τα μέτρα σας και να προστατεύστε τα κεκτημένα σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν συναισθηματικές εξελίξεις ή ακόμη και κεραυνοβόλους έρωτες. Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε το προηγούμενο διάστημα τώρα εξαλείφονται. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, λόγω της πίεσης που θα έχετε στη δουλειά σας, δεν θα μπορείτε εύκολα να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και με το παραμικρό θα τσακώνεστε με το σύντροφο σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η ψυχολογία σας είναι πιεσμένη και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Καλύτερα να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με θέματα εργασιακά που ευνοούνται καθώς και με σημαντικά σχέδια γύρω από τον χώρο της δουλειάς που τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα πάρετε αποφάσεις για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας γιατί θα ψυχραθεί και θα απομακρυνθεί.

Τοξότης

Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στον πανικό σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Να δείτε πρώτα από όλα τα δικά σας λάθη αλλά και να αναθεωρήσετε παράλληλα όπου αυτό χρειάζεται τις απόψεις σας σχετικά με τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένο,ι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής.

Αιγόκερως

Αποτέλεσμα θα είναι να υπάρχουν γκρίνιες και καβγάδες μεταξύ σας. Διανύετε μια καλή περίοδο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Οι αδέσμευτοι αφού ξέρετε ότι χωρίς αγάπη νοιώθετε μισοί, μην διώχνετε από δίπλα σας ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν στη δουλειά σας θα σας πιέσουν και θα πρέπει να έχετε αντοχές και ξεκάθαρο μυαλό, για να βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας βγάλουν από τις δύσκολες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Πληγές από το παρελθόν επανέρχονται.

Υδροχόος

Η περίοδος που διανύετε είναι γόνιμη και αν περιορίσετε τη τάση σας για περιττά έξοδα, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για το χειρισμό των χρημάτων σας, επειδή παρασύρεστε εύκολα και πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Στα οικονομικά σας, όσοι είσαστε χωρίς δουλειά, υπάρχουν προϋποθέσεις να κλείσετε μια συμφωνία προς το τέλος της βδομάδας. Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Ιχθείς

Δώστε μεγάλη σημασία αν σας ζητηθεί να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς ή συμβόλαια. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις καθώς μια ξεχασμένη ερωτική ιστορία μπορεί να σας «χτυπήσει» πάλι την πόρτα. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα στηρίξουν σχέδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς και θα σας προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή:ΖΩΔΙΑ/" target="_blank"> ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ