Γελάνε μαζί του-Ο Κάινε Γουέστ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Στιβ Τζόμπς - iefimerida.gr

Γελάνε μαζί του-Ο Κάινε Γουέστ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Στιβ Τζόμπς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσουνάμι αρνητικής δημοσιότητας έχει δεχθεί ο Κάινε Γουέστ μετά την συνέντευξή του στους New York Times όπου τόλμησε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Στιβ Τζόμπς.

«Θεωρώ ότι το όνομα Κάινε Γουέστ θα σημαίνει κάτι παραπλήσιο με αυτό του Στιβ Τζόμπς. Γιατί, χωρίς αμφιβολία, είμαι ο Στιβ του ίντερνετ, της μόδας και της κουλτούρας».

Προσθέτοντας, όσον αφορά το μέλλον του «Θα είμαι ο αρχηγός μιας εταιρίας που θα αξίζει δισεκατομμύρια δολάρια. Γιατί έχω τις απαντήσεις. Καταλαβαίνω την κουλτούρα».

Οι συγκεκριμένες απαντήσεις του -γνωστού για την αλαζονεία του- συντρόφου της Κιμ Καρντάσιαν, σε συνέντευξη που έδωσε στους NY Times, πυροδότησαν ένα βιτριολικό κύκλο δημοσιευμάτων.

Όχι μόνο από κουτσομπολίστικα έντυπα όπως το US Weekly, αλλά και από σοβαρές εκδόσεις όπως το Entertainment Weekly που έγραψε «Μια απίστευτη επίδειξη ναρκισσισμού που θα μείνει στην ιστορία».

Με την New York Post να συμπληρώνει πως «Κανείς δεν τον έχει κατηγορήσει ποτέ για σεμνότητα. Αλλά κανείς δεν περιμένε ότι θα τον ακούσει να λέει ανοησίες όπως ότι είναι ο Μάικλ Τζόρνταν της μουσικής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ