Ξενυχτώντας στην ΕΡΤ – Τρίτη βραδιά συγκέντρωσης ενάντια στο κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξενυχτώντας στην ΕΡΤ – Τρίτη βραδιά συγκέντρωσης ενάντια στο κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, ο απλός κόσμος έδειξε την αντίθεσή του με έναν πολύ απλό και ειρηνικό τρόπο. Κατέκλυσε το Ραδιομέγαρο. Εμεινε εκεί όλη τη νύχτα της Τρίτης. Παρά τη βροχή.

Παρά το φόβο για επίθεση από δυνάμεις της αστυνομίας. Απλοί πολίτες ξενύχτησαν στην ΕΡΤ και χθες όταν στο πλευρό των εργαζομένων που χάνουν τις δουλειές τους, ενώ και σήμερα με το που έπεσε η νύχτα κι έκλεισαν τα μαγαζιά πολλοί ήταν αυτοί που αντί να πάνε σπίτια τους προτίμησαν να ανηφορίσουν προς την Αγία Παρασκευή. Αυτή τη στιγμή το προαύλιο του κτιρίου είναι γεμάτο κόσμο που έχει δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα αλληλεγγύης. Στο Ραδιομέγαρο βρίσκονται και τα μέλη της οργάνωσης «ο άλλος άνθρωπος» που προσφέρει δωρεάν φαγητό σε όλους μέσα από την πρωτοβουλία «κοινωνικής κουζίνας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ