Σάλος με τη φωτογραφία της γυμνής μητέρας που κρατά αγκαλιά τα παιδιά της: Εργο τέχνης ή πρόκληση; [εικόνα] - iefimerida.gr

Σάλος με τη φωτογραφία της γυμνής μητέρας που κρατά αγκαλιά τα παιδιά της: Εργο τέχνης ή πρόκληση; [εικόνα]

Σάλος στο Διαδίκτυο με τη φωτογραφία της γυμνής μητέρας που κρατά αγκαλιά τα παι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η φωτογραφία της φωτογράφου Αναστασία Τσερνιάφσκι η οποία απεικονίζει την ίδια ολόγυμνη, αγκαλιά με τα δυο παιδιά της. Η αρχή έγινε από το Facebook, το οποίο λογόκρινε την εικόνα και την κατέβασε, ενώ ακολούθησε χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες τους να εμφανίζονται χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα.

Η Τσερνιάφσκι στάθηκε ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη κρατώντας στην αγκαλιά της το μερικών μηνώ παιδάκι της και έχοντας δίπλα της την μικρή της κόρη. Κρέμασε τη φωτογραφική της στο λαιμό και κάπως έτσι βγήκε η περίφημη φωτογραφία. Στη συνέχεια αποφάσισε να μοιραστεί την εικόνα με τους φίλους στο Facebook.

Οι αντιδράσεις από την ανάρτηση της εν λόγω φωτογραφίας πολλές. Ορισμένοι προχώρησαν σε αναφορές προς το κοινωνικό δίκτυο το οποίο άμεσα την κατέβασε. Βέβαια, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν προλάβει να την αποθηκεύσουν και έτσι η εικόνα κάνει και πάλι το γύρο του διαδικτύου ανοίγοντας ταυτόχρονα μια συζήτηση για το αν θα έπρεπε να δημοσιευτεί ή όχι η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Από τη μια πλευρά όσοι θεωρούν τη φωτογραφία έργο τέχνης και από την άλλη όσοι τη θεωρούν προκλητική υποστηρίζοντας ότι δίνει τη δυνατότητα σε παιδόφιλους να ικανοποιήσουν την αρρώστια τους βλέποντας τα παιδάκια γυμνά.

Σάλος με τη φωτογραφία της γυμνής μητέρας που κρατά αγκαλιά τα παιδιά της: Εργο τέχνης ή πρόκληση; [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ