Χωρίζει ξανά ο Ρούμπερτ Μέρντοχ – Τέλος ο γάμος του με την 44χρονη Γουέντι Ντενγκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Χωρίζει ξανά ο Ρούμπερτ Μέρντοχ – Τέλος ο γάμος του με την 44χρονη Γουέντι Ντενγκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίστηκαν το 1997 όταν εκείνη ήταν δημοσιογράφος σε ένα από τα κανάλια του κι εκείνος παντρεμένος με την Αννα Τορβ. Ο... έρωτας του Ρούμπερτ Μέρντοχ με την Γουέντι Ντενγκ ήταν κεραυνοβόλος.

Παντρεύτηκαν το 1999 λίγες εβδομάδες αφότου ο μεγιστάνας του Τύπου χώρισε την πρώτη γυναίκα του καταβάλλοντας το... ευτελές ποσό των 1,26 δισ. ευρώ. Αυτό ήταν το πιο ακριβό διαζύγιο όλων των εποχών.

Μαζί απέκτησαν δύο κόρες την 11χρονη Γκρέις και την 9χρονη Κλόι, η Ντενγκ από μια απλή δημοσιογράφος έγινε αδρά αμειβόμενη σύμβουλος στρατηγικής του ιστότοπου My Space, παραγωγός ταινιών και... bodyguard του αγαπημένου της, αφού το 2011 χαστούκισε κάποιον που τον κατηγόρησε για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Τώρα το «ευτυχισμένο» ζευγάρι τραβάει ξεχωριστούς δρόμους, με την τσέπη του Μέρντοχ να αναμένεται να...πονέσει για δεύτερη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ