Allgemeine Zeitung: Χωρίς προσόντα οι περισσότεροι υπάλληλοι της ΕΡΤ - iefimerida.gr

Allgemeine Zeitung: Χωρίς προσόντα οι περισσότεροι υπάλληλοι της ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρά πυρά εναντίον των εργαζομένων της ΕΡΤ εξαπέλυσε η γερμανική εφημερίδα Fankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία σε δημοσίευμα της κατηγορεί τους εργαζόμενους στην κρατική τηλεόραση ότι «δεν είχαν ιδιαίτερα προσόντα», ενώ κάνει λόγο και για υπαλλήλους οι οποίοι «δεν πήγαν ποτέ στο γραφείο τους».

Η Allgemeine Zeitung σε δημοσίευμα της με τίτλο «Η νέα αγάπη στο μη αγαπητό κρατικό ραδιοσταθμό», αναφέρει πως στην ΕΡΤ «η πλειονότητα των εργαζομένων είναι διοικητικοί υπάλληλοι χωρίς ιδιαίτερα προσόντα – τα εκάστοτε κυβερνητικά κόμματα χαίρονταν ιδιαίτερα όταν μπορούσαν να δώσουν ένα τέτοιο πόστο σε κάποιον. Όπως ακούγεται, πολλοί υπάλληλοι δεν εμφανίζονται παρά σπάνια στο γραφείο τους. Κάποιοι μάλιστα, που έχουν και ταμπέλα έξω από το γραφείο τους, δεν πήγαν ποτέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ