Ο Ρίτσαρντ Κουέστ του CNN αναλύει το «σοκ από το κλείσιμο της ΕΡΤ» και την τύχη της ΔΕΠΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ρίτσαρντ Κουέστ του CNN αναλύει το «σοκ από το κλείσιμο της ΕΡΤ» και την τύχη της ΔΕΠΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για την Ελλάδα, παρατηρεί ο δημοφιλέστερος ίσως δημοσιογράφος του CNN Ρίτσαρντ Κουέστ, αναφερόμενος στο «σοκ» από το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά και στην αποτυχία προσέλκυσης επενδυτή για τη ΔΕΠΑ, μεταξύ άλλων.

Εντυπωσιασμένος ο δημοσιογράφος δείχνει τη στιγμή που ενώ οι δημοσιογράφοι μετέδιδαν πρόγραμμα μέσα από το στούντιο της ΕΡΤ, ξαφνικά η οθόνη μαύρισε. Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην κρίση που ξέσπασε μετά από αυτές τις εξελίξεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων μετά την αιφνιδιαστική απόφαση για το προσωρινό λουκέτο στην ΕΡΤ. Νωρίτερα, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με τρεις οθόνες, ο Κουέστ αναφέρθηκε στην απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ, στο ναυάγιο με το φυσικό αέριο, αλλά και στην υποβάθμιση της Ελλάδας από το MSCI, από αναπτυγμένη σε αναδυόμενη αγορά κάτι το οποίο «γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορί

α» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο όλο το ρεπορτάζ και την ανάλυση στο CNN με τον Ρίτσαρντ Κουέστ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ