Πάρκο Γκεζί: Εκεί που έπεφταν βροχή τα δακρυγόνα, παρακολούθησαν κονσέρτο πιάνου [εικόνα] - iefimerida.gr

Πάρκο Γκεζί: Εκεί που έπεφταν βροχή τα δακρυγόνα, παρακολούθησαν κονσέρτο πιάνου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Τούρκοι «Αγανακτισμένοι» έβαλαν για λίγο στην άκρη τις αντιασφυξιογόνες μάσκες και τις κουκούλες , και απήλαυσαν μια μουσική βραδιά πλημμυρισμένη από τις νότες του πιάνου.

Ο πιανίστας Νταβίντ Μαρτέλο είχε τη ιδέα να ταξιδέψει από την Γερμανία παίρνοντας μαζί το πιάνο του για να διασκεδάσει τους ακούραστους Τούρκους διαδηλωτές και να τους προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα.

H μουσική αντικατέστησε τα δακρυγόνα και τις βόμβες μολότοφ, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το αμερικανικό δίκτυο επισημαίνοντας ότι τα μουσικά κομμάτια που απήλαυσαν οι Τούρκοι διαδηλωτές είναι το Lightsoldiers και το Let it be του Πολ Μακάρτνει.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN,το πάρκο Γκεζί, εκεί όπου κτυπά η «καρδιά» της τουρκικής εξέγερσης, έχει μετατραπεί σε πολιτιστικό μικρόκοσμο.

Σε ορισμένα σημεία του, έχουν στηθεί κιόσκια όπου διανέμεται δωρεάν φαγητό. Για όσους θέλουν να διαβάσουν βιβλία, έχει στηθεί μία πρόχειρη δανειστική βιβλιοθήκη. Πρόσφατα μάλιστα, ένα ζευγάρι προτίμησε να ενωθεί εκεί με τα δεσμά του γάμου .

Πάρκο Γκεζί: Εκεί που έπεφταν βροχή τα δακρυγόνα, παρακολούθησαν κονσέρτο πιάνου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ