«Λαοθάλασσα» στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ παρά τη βροχή - iefimerida.gr

«Λαοθάλασσα» στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ παρά τη βροχή

«Λαοθάλασσα» στο Ραδιομέγαρο παρά τη βροχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν συναθροίσεις, εκατοντάδες Αθηναίοι βρέθηκαν και την Τετάρτη στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου στην Αγ. Παρασκευή. Με την παρουσία τους εκεί εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια των εργαζομένων να κρατήσουν το πρόγραμμα «ζωντανό», αλλά και να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης.

Παράλληλα, στο χώρο έγινε και συναυλία με την Ορχήστρα της ΕΡΤ, η οποία καθυστέρησε εξαιτίας της βροχής, αλλά στο εσωτερικό του κτιρίου η ορχήστρα έπαιζε νωρίτερα υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού. Ακόμη, όλη την ημέρα στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ έφταναν μηνύματα συμπαράστασης από ομογενείς από κάθε σημείο του κόσμου.

Στο μεταξύ, συγκεντρώσεις έγιναν σε εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις έγιναν και στο εξωτερικό. Οι γαλλικές δημοσιογραφικές ενώσεις οργάνωσαν συγκέντρωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι. Την ίδια ώρα, πολίτες με πανό και πλακάτ που είχαν μηνύματα συμπαράστασης συγκεντρώθηκαν και έξω από το ελληνικό Προξενείο στο Βερολίνο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ