Προσωρινή διακοπή λόγω επεισοδίων στο ΣΕΦ - Εκκενώνεται το γήπεδο - iefimerida.gr

Προσωρινή διακοπή λόγω επεισοδίων στο ΣΕΦ - Εκκενώνεται το γήπεδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεκόπη προσωρινά λίγο πριν το τέλος του ο τρίτος τελικός μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 72-76 λιγότερα από δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Κατά τη διάρκεια time out οπαδοί άρχισαν να πετάνε αντικείμενα κατά του πάγκου του Παναθηναϊκου, οι παίκτες του οποίου έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια για να γλιτώσουν τα χειρότερα. Οπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις αποφασίστηκε πως για να συνεχιστεί και να τελειώσει η αναμέτρηση θα πρέπει να εκκενωθεί πλήρως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει γίνει μία σύλληψη, ενώ γίνεται αναφορά σε τραυματισμό του Βασίλη Ξανθόπουλου, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να έχει δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τραυματίστηκαν ακόμη ο γιατρός των «πρασίνων», Θανάσης Κονίδης και ο βοηθός φροντιστή της ομάδας, Παναγιώτη Ματζουρίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ