ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν θέλουν εκλογές: Ανοιχτή ΕΡΤ για να συνεχίστει η διακυβέρνηση - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν θέλουν εκλογές: Ανοιχτή ΕΡΤ για να συνεχίστει η διακυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θολή αποκάλεσε την εικόνα της κυβέρνησης ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος σε εξαιρετικά χαμηλούς τόνους ζήτησε συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε εμμέσως τον Πρωθυπουργό να αφήσει ανοιχτή την ΕΡΤ για να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές.

«Πρέπει η κυβέρνηση να συνεχίσει την πορεία της υπό την προϋπόθεση ότι θα αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα. Η ΕΡΤ έχει ανάγκη εξορθολογισμού και αναδιάρθρωση και πρέπει να μείνει ανοιχτή ώστε να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των τριών κομμάτων». Ο κ. Κουβέλης ζήτησε συνάντηση των τριών αρχηγών, αίτημα το οποίο διατύπωσε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε κοινή γραμμή με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κατέβαλλε προσπάθειες για να υπογραμμίσει ότι τα δύο κόμματα δεν θέλουν πρόωρες εκλογές και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη πολιτικής σταθερότητας. Εμείς είμαστε εγγυητές πολιτικής σταθερότητας. Τα τρία κόμματα έχουν καταβάλλει τεράστια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί εφόσον υπάρχει σχέση ειλικρίνειας, ισοτιμίας και ανοιχτής συζήτησης».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την πρόσκληση προς τον Αντώνη Σαμαρά για συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, ζήτησε να παραμείνει η ΕΡΤ ανοιχτή και τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένας Ελληνας που να θέλει να διαταραχθεί η πορεία της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ