Εμπλοκή και στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΣΦΑ - iefimerida.gr

Εμπλοκή και στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΣΦΑ

Εμπλοκή και στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΣΦΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το «ναυάγιο» της ΔΕΠΑ η κυβέρνηση κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με ακόμη ένα, αυτό της ΔΕΣΦΑ, ο διαγωνισμός για την οποία εκφράζονται φόβοι ότι οδεύει προς το να κηρυχθεί άγονος.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Ethnos.gr, η διαδικασία αποσφράγισης της οικονομικής προσφοράς της εταιρίας Sοcar για τη ΔΕΣΦΑ ολοκληρώθηκε, ωστόσο, το τίμημα της πρόσφορας κρίνεται μη ικανοποιητικό και ήδη εκφράζονται φόβοι ότι ο διαγωνισμός για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΣΦΑ οδεύει προς το να κηρυχθεί και αυτός άγονος.

Πάντως, η προσφορά της Socar εξετάζεται στις λεπτομέρειες και παραδοχές της, από τους συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ και των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) καθώς και από το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, ώστε σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ να ληφθούν αποφάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ