Μαριάννα Γουλανδρή: Η «πριγκίπισσα» της οικογένειας Βαρδινογιάννη που σχεδιάζει μαγιό και εμπνέεται από την Αλίκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαριάννα Γουλανδρή: Η «πριγκίπισσα» της οικογένειας Βαρδινογιάννη που σχεδιάζει μαγιό και εμπνέεται από την Αλίκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κομψή με πανέμορφα καταγάλανα μάτια, η 23χρονη Μαριάννα Γουλανδρή κληρονόμησε από ότι φαίνεται το επιχειρηματικό δαιμόνιο της οικογένειας καθώς παρουσίασε ήδη τη νέα της collection με μαγιό που φέρει το όνομα Marianna G.

Η εντυπωσιακή εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη που λατρεύει τη μόδα είναι η κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη, που παντρεύτηκαν το 1987 με μια εντυπωσιακή τελετή στην Εκάλη.

Μάλιστα η ίδια δε διστάζει να μιλήσει ανοικτά για τη στήριξη που δέχθηκε από την οικογένειά της σε αυτό το προσωπικό βήμα. «Το καλό με την οικογένειά μου είναι ότι όλοι υποστηρίζουμε πολύ ο ένας τον άλλο. Όλοι έχουμε διαφορετικές φιλοδοξίες και ιδέες, και ο καθένας μας ενεργοποιεί και επηρεάζει τον άλλον» δήλωσε σε συνέντευξή της.

Για τα μέλη της οικογένειάς της που την ενέπνευσαν αποκάλυψε: «Για μένα προσωπικά, το μεγαλύτερο πρότυπο, όσον αφορά το επιχειρείν είναι η γιαγιά μου. Με δίδαξε πως να δημιουργήσω μια επιτυχημένη επιχείρηση με το να είναι 100% αφοσιωμένη στην οικογένεια και τη φιλανθρωπία, ενώ την ίδια στιγμή έγινε ένα ελληνικό πρότυπο για όλο τον κόσμο.»

Όσο για το στυλ που της αρέσει, δηλώνει fan της Αλίκης Βουγιοκλάκη. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι για μένα style icon. Έβλεπα όλες τις ταινίες της όταν ήμουν μικρή και τη θαύμαζα για την κομψότητα και την αίσθηση του στυλ της», απαντά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ