Από βέβαιο θάνατο έσωσε αιμόφυρτο συνταξιούχο ο Τζον Μάλκοβιτς - iefimerida.gr

Από βέβαιο θάνατο έσωσε αιμόφυρτο συνταξιούχο ο Τζον Μάλκοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην λίστα των επωνύμων που έχουν σώσει ανθρώπινες ζωές μπαίνει, μετά τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζένιφερ Λόρενς και Κέιτ Γουίνσλετ, και ο Τζον Μάλκοβιτς. Αφορμή η ηρωική διάσωση ενός 77χρονου που έπεσε και έσκισε τον λαιμό του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο Τορόντο, την ώρα που ο ηθοποιός απολάμβανε το τσιγάρο του στο πεζοδρόμιο έξω από το διαμέρισμα του. Μερικές δεκάδες μέτρα μακριά του ο 77χρονος Αμερικάνος τουρίστας Τζιμ Γουάλπολ σκόνταψε, έπεσε πάνω σε μια αιχμηρή επιφάνεια και έσκισε τον λαιμό του.

Σύμφωνα με τον θυρωρό ενός γειτονικού ξενοδοχείου ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έτρεξε αμέσως κοντά στον αιμόφυρτο άντρα και άρχισε να του ασκεί πίεση στο λαιμό για να σταματήσει το αίμα.

Ενώ όση ώρα χρειάστηκε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο τον καθησύχαζε λέγοντάς του «Μην ανησυχείς, έχουν πολύ καλό σύστημα υγείας εδώ».

Το θύμα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έκανε 10 ράμματα, δήλωσε στην Toronto Star που δεν κατάλαβε την ώρα του ατυχήματος ποιος είναι ο ηθοποιός και πως δεν πρόλαβε καν να τον ευχαριστήσει.

Το μόνο που θυμόταν ήταν ότι «Όταν τον ρώτησα το όνομά του μου είπε ότι τον λένε Τζόν. Και ότι ανέλαβε πρωτοβουλία λες και ήταν κανονικά γιατρός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ